Biotics Research Corporation, Bio-C Plus 1000, 100 Tablets

€ 19.70

Meer informatie >>

Naam: Biotics Research Corporation, Bio-C Plus 1000, 100 Tablets
Prijs: € 19.70
Inhoud: 100 Tablets
Tags: Biotics Research Corporation, Vitamin C, Biotics Research Corporation, Digestive Support, Biotics Research Corporation, Digestive Support

Biotics Research Corporation, Bio-C Plus 1000, 100 Tablets – Biotics Research Corporation, Bio – C Plus 1000, 100 Tabletten – Gemengde Ascorbate en Bioflavonoid, Voedingssupplement, “Het beste van wetenschap en Nature”, Glutenvrij Garantie, Bio – C Plus 1000 levert Vitamine C (calcium en magnesium ascorbaten), samen met calcium en magnesium als minerale ascorbaten, naast Citrus bioflavonoïden (citrusvruchten), Superoxide Dismutase (uit plantaardige kweek) en katalase (uit plantaardige kweek). Bij hogere doseringen mixed ascorbaten minder snel spijsvertering nood tegenover ascorbinezuur veroorzaken. Gebruik overal waar de behoefte aan vitamine C wordt bepaald. Aanbevolen gebruik: Aanbeveling: Een (1) tablet per dag als voedingssupplement of als anders voorgeschreven door een arts. Andere Ingrediënten: Stearinezuur (plantaardige bron), gemodificeerde cellulose gom, voedsel glazuur en magnesiumstearaat (plantaardige bron). Dit product is gluten en zuivel vrij. Waarschuwingen: Buiten bereik van kinderen houdenBewaar op een koele, droge ruimte. Verzegeld met een bedrukt veiligheid zegel voor uw bescherming. Dosering: 1 Tablet Hoeveelheid per dosering % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Vitamine C (als calcium en magnesium ascorbaten) 850mg 1.417% Calcium (calcium ascorbaat) 50mg 5% Magnesium (magnesium ascorbaat) 32mg 8% Citrus Bioflavonoïden (citrusvruchten) 100mg Superoxidedismutase (uit plantaardige cultuur) 15mcg Katalase (uit plantaardige cultuur) 15mcg Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld Speciaal geteeld, biologisch actieve plantaardige cultuur die natuurlijke geassocieerd fytochemicaliën waaronder polyfenolverbindingen met SOD en catalase, gedehydrateerd bij lage temperatuur om geassocieerd enzym factoren te behouden.