Frontier Natural Products, Organic Indian Vanilla Beans, 4 oz (113 g)

Frontier Natural Products, Organic Indian Vanilla Beans, 4 oz (113 g)

€ 31.00

Meer informatie >>

Naam: Frontier Natural Products, Organic Indian Vanilla Beans, 4 oz (113 g)
Prijs: € 31.00
Inhoud: 4 oz (113 g)
Beoordeling: 2 Reviews
Tags: Frontier Natural Products, Fair Trade, Vanilla Extract, Beans, Spice & Seasoning

Frontier Natural Products, Organic Indian Vanilla Beans, 4 oz (113 g) – Frontier Natural Products, Organic Indiase Vanilla Beans, 4 oz (113 g) – Fair Trade Certified, USDA Organic, Vanilla Planifolia, Kosher, Certified Organic door QAI, Het is moeilijk om een keuken leegte van vanille voorstellen. Zijn volle, rijke, universeel populaire smaak en verleidelijke geur is onvervangbaar in koekjes, gebak, vla, ijs creams– bijna elke denkbare lief – en een paar hartige gerechten, ook. Een tropische orchidee met eetbare vruchten, de vanille planten klimt tot een hoogte van 80 meter. Het heeft gele of oranje bloemen die een per dag en acht – inch peulen die veel lijken op lange, slanke groene bonen bloeien. Deze peulen bevatten de smaak die we kennen als vanille. De naam komt van het Latijnse beschrijving van de pod als vagina, of “schede, “die de Spaanse ingekort tot vaina of “weinig sheath. “Vanille bonen zijn een dure specerij, omdat in een deel van de arbeidsintensieve teelt en uitharden. Alleen Mexicaanse bijen en kolibries kunnen de planten op natuurlijke wijze te bestuiven, dus het is gedaan met de hand, met behulp van een bamboe splinter. Na de oogst worden de gouden – groene bonen zijn zongedroogde voor ongeveer tien dagen (afwisselend dagen in de zon en koeling “sweatsquot, ‘s nachts), waarin de peulen donkerbruin. Daarna worden ze langzaam in de schaduw gedroogd gedurende maximaal twee maanden. Gesorteerd en gesorteerd, worden ze vervolgens geconditioneerd nog een paar months– als alles is gezegd en gedaan, het kan zes maanden of meer duren om een vanillestokje klaar voor uw keuken te krijgen! Bourbon vanille bonen, die worden geteeld in Madagaskar zijn zeer aromatisch met een volle, rijke smaak, ze hebben een dikke schil en veel zaden. Mexicaanse bonen zijn vergelijkbaar met Bourbon, maar een beetje pittiger, met een houterige geur. Tahitiaanse bonen zijn korter, voller en vochtiger dan Bourbon bonen. Hun smaak is fruitig en bloemig, een beetje wijn -achtige. Hoewel Madagaskar bonen hebben de karakteristieke donkere, zachte zoetheid die de meeste mensen herkennen als vanille, de Tahitiaanse bonen zijn iets zoeter en bloemrijke proeverij. Ze zijn populair met fijne patissiers en vanille kenners. Die kleine, bultjes op wat vanille bonen zijn speldenprikken gemaakt in een patroon door telers op om diefstal (een praktijk vergelijkbaar met branding vee) af te schrikken. Het lijkt erop dat vanille eerst werd genoten als een drank aroma. De Azteken, die vanille een afrodisiacum beschouwd, genoten xocolati, een cacao drank op smaak gebracht met vanille en honing. A – vanille cacao drankje werd ook gedeeld tussen de Mexicaanse keizer Montezuma en Cortez, en zowel cacao en vanille onmiddellijk vonden hun weg naar Spanje, waar ze werd erg populair. Later, wanneer het kruid zijn weg naar Engeland had gemaakt, Koningin Elizabeth I ‘s chemicus stelde met behulp van vanille op eigen smaak voedsel. Fair Trade- certificering is een garantie zijn nageleefd voor de lonen, de leefomstandigheden en de arbeidsomstandigheden voor kwekers. Biologische certificering garandeert normen voor een duurzame en niet – schadelijke praktijken worden gebruikt. Aanbevolen gebruik: Routebeschrijving: Om de bonen te gebruiken, snijd deze in de lengte om de zaden (die het grootste deel van de geur en smaak bevatten) bloot te leggen. Sommige recepten suggereren schrapen uit de zaden, anderen u naar de hele spleet pod gebruiken. U kunt ook malen het zaad voor gebruik. Om hele bonen vervangen voor vanille-extract, gebruikt ongeveer een centimeter van de boon voor elke theelepel van het extract. Universeel populair in desserts – cakes, koekjes, pudding, snoep, ijs cream– vanille voegt ook een rijke smaak en aroma aan vele drankjes (warme cider, koffie, thee, limonade, warme chocolademelk, warme melk). Probeer het in sauzen, souffles, en schaaldieren, kip, kalfsvlees en zuivel gerechten. By the way. U kunt een vanillestokje meer dan een keer te gebruiken. Gewoon afspoelen en drogen tussen toepassingen. Maar niet je vanille bonen in de koelkast bewaren, omdat ze er kunnen vormen; plaats het op een droge plek. Een smakelijke optie is om uw vanillestokje plaatsen in een kleine container van suiker. Het vanillestokje zal zijn smaak en aroma te geven aan de suiker. Great value geweldige prijs. Het pakket bevatte 37 vanillestokjes, niet te dik, maar lekker en biologisch. Ik maak mijn eigen vanille-extract met deze heerlijke vanille bonen.